annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

2809092015

Kategori: Allmänt

Okej var skall jag börja? Vi tar det från igår, match. Hade borta match mot Follo HK och de är ett lag som med oss skall vara i toppen av serien detta år, på papper alltså. I alla fall så har både vi och dom förlorat mot lag som på papper vi borde ha vunnit. Men match är alltid match och allt kan hända. Kan börja med att 1. spela inte med antibiotika kur, 2. spela inte med en jävla verk i tanden och 3. ge aldrig upp. Så min tandverk blir bara värre och var psykist såå trött och nere under hela dagen med lite nattsömn så för min del gick inte matchen nå vidare. 2 mål, 1 block och några bra målpassningar men där var väl de. Inte nöjd. Så, vi låg under med 5 i paus med absolut inte godkännt i första halvlek, andra halvlek däremot är mer en godkännd försvarsmessigt. Som bäst kom vi upp i en ledning 18-21 men tillslut blev det en förlust 23-22. Sista 50 sek i matchen kasta vi bort två anfall och de gjorde vinstmålet där emellan. Om man var bitter! Det är ju de sist 50 sek alla minns för vi gjorde dumma avslut, men lika bra kan vi ta två dumma avslut i första halvleken och skylla förlusten på dem. If u get my point. Noja, nästa match nya utmaningar. Kommer dock missa de två nästa matcherna pga. att jag kommer vara hemma med landslaget så det är lite synd, men vad kan man om inte norska handbollsförbundet går med på att flytta matcher pga landslag bara för att vi spelar i tvåan.
Idag har jag sprungit på ärenden hela dagen och en punttiträning på kvällen. Först till jobbet för att skriva på kontraktet för fastanställning, sedan till banken för att fråga efter mitt konto som inte ännu heller har öppnats = ingen lön. Ooooooh blir så galen, nu sa de att jag skall vänta två veckor till. Skall ta mitt pick och pack och fra iväg till Nordea imorgon och få det fixat med en gång. Buuu för DNB är mycket missnöjd! Sedan till stan på en liten intervju till finska ambasadens hemsidor (spännande saker :)) på vägen dit körde spårvagnen på en man så det blev värsta kaoset, men ingen värre skada skedd, han steg upp och åkte iväg med ambulansen fast man var väl i en liten shock då det hände rakt utanför var jag satt. Blev ändå polisförhör på dem som såg något osv.
Nu är jag i alla fall hemma har fått mat i magen, skall kolla på lite film och skolarbete, så sova! Hoppas verken lättar och jag får ens lite bättre sömn inatt. //A
Ps. såg ni röda månen förra natten hemma? Här gjorde jag det och de va ganska coolt. Nästa gång 2033.