annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

2014

Kategori: Allmänt

Under 2014 har det hänt ett och annat. 
Året började med handbollslandskamp och en spontan resa mot varmare bräddgrader med Aku (tallin men ändå!). I januari, februari och mars blev det en hel del matcher och förberädelse för playoffs i Sverige. Jag deltog i min första sitz som var asbra. Blev tränare för aluelaget pojkar födda -00. Gick på BSB keikka i Hartwall!!! Hade en skitbra kväll med Emmis, Anu och Sessi på rollerderby. Spelade EM kval i Slovakien.

April, maj och juni tog handisen slut och försommaren började. Fick silver i FM-serien och festade loss i 6 dagar med bästa laget. BigLove! Spenderade största tiden i Aussie och hejade herrarna till silver i deras finaler mot Cocks. Åkte på roadtrips till Kotka och grillat i Esbo. Dragit sport camp läger och träffat Ljubo! Haft träff med gamla jobbkompisar. Spelat mera EM kvals matcher hemma mot Island och borta mot Frankrike, en sån upplävelse det var! Firat midsommarn i Hirsala med flickorna. Åkt till Partille cup med poikarna som presterade bra i många matcher. 
Under juli, augusti och september hängde jag på lande i Sibbo några dagar. Skaffade min första tatuering. Spelade minigolf första gången på jag vet inte hur länge. Åkte till Pieksämäki en vecka var jag stortrivdes och fick se alla härliga människor som man inte sätt på länge! Tränade en massa och spenderade mycke tid i svädängsbacken med flickorna. Började med laget gå på kuntonyrkkeily vilke visade sig vara en hitt. Var första gången på country bileet och red på en tjur, supercoolt. Började studera på Arcada socionomlinje (öppen) och träffade massa nya härliga vänner. Åkte och spelade beach turnering i Åbo. Hade lagkvällar och firade min 22 års dag. Jobbade på midnightrun. Spelade massa träningsmatcher inför säsongstart både i Finland och Sverige. Ordnade Dicken cup.
I oktober, november och december har det varit en hel del födelsedagskalas. Landslagsläger i solvalla. Hunnit jobba. Fått besöka vanda fängelse som var hur intressant som hälst! Tittat på massa handbollsmatcher och spelat en massa matcher. Gått största tiden aktivt i skolan. Firat Emmis som blivi färdig hoitsu. Haft lillajulsfester. Tittat på fina Ella som var Lucia. Firat julen med familjen och släkten och fått massa fina presenter. 
Här var lite av allt som jag sysslat med under 2014. Nu får vi hoppas att 2015 hämtar mid sig både lika bra saker om inte bättre. GOTT NYTT ÅR! //A