annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

VM i Danmark

Kategori: Allmänt

Måst börja med att säga att vi hade kamp på söndag mot Oppsal och vann. Vi spelade än en gång bra hela matchen igenom och alla stod för bra insatser. Så två bra matcher bakom och en kvar före paus, då ska vi ge allt!
 
VM i Danmark har börjat, och en fördel med att bo här är ju att det kommer massa handboll på tv:n helatiden. Så den står på titt som tätt fast jag inte ens skulle kolla. Men hittills har det faktist kommit rätt så bra matcher och jämna sådana. Många ojämna också för den delen. Spanien mot Kazakstan tillexempel. 10 mål för Kaz, och ett otroligt dåligt spel. Som jag sa tidigare skulle vi har presterat mycket bättre än dem fast motståndet var spanien. Ibland känns det så fel att varje kontinent har en kvtot representanter då det finns så udda lag me. Men är ändå tacksam att bo i lilla Finland. :) Snart kör Norge - Puerto rico igång här och det blir väl en stor vinst för Nöörge.
En rätt så rolig sak som jag fick höra igår är att det finns tre lag med som har norska målvakter. Både Japans och Montenegros målvakt är ursprungligen norska. Ena med mamma från Japan och andra med släkt från montenegro. De spelade faktist mot varandra här i går (?) så det var ju en liten rolig fakta.
Nu blir det avokado sallad, slapp och handboll. Hadeeee!! //A