annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

HJK-KTP

Kategori: Allmänt

Gick med Pappa och titta på HJK-KTP idag på Sonera. Ett-noll i paus men i början av andra satt KTP in ett-ett. Båda målen från helt otroligt fina vaparen. Efter det blev de match igen. HJK måste börja pressa. De har en viktig match på onsdagen så vilade typ hela sin öppning, de syntes nog på planen så de fick jobba hårt för målen. I 93 minuten, alltså övertid blir det straff för HJK och mål. Vinst 2-1. Mega buuu ja som hejade på KTP. Niko spelade och de va faktist första matchen jag sätt honom spela. :) Härligt att träffa honom, hade int sätt på många månader och nu med flytten så vill man ju träffa alla som man bara kan. Så fick en snabbis pratstund före de åkte hem till Kotka. Han, som alla andra jag talat med säger att de kommer gå så bra i Norge och att man skall ta vara på chansen när man får en. Men de käns ändå att åka iväg från alla, fast de lovar att komma o hälsa på så är de int samma sak. Men peppande ord är väl det som behövs nu så tack för dem! :*
Efter matchen åkte jag med Niko (la boyfrend ;) finns för många med samma namn hahah) via bäkkärin före hans jobbtur och till Fafas för lite mat. Naminam! Hoppas ni haft ett bra veckoslut och njutit av solen när den äntligen tittat fram. Imoron har de lovat regn igen.. //A