annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

Första vinsten

Kategori: Allmänt

På lördagen spelade vi vår första seriematch så nu är säsongen äntligen igång påriktit! Vi mötte stabaek 2 på bortaplan. Före kampen kan man väl säga att jag var en aning nervös, fast vi spelat hur många träningsmatcher som helst men det blir väl ändå så när det gäller serie och 'pakkovoitto'. Stabaek har ett lag i första divisionen också och det satsar tydligen på dem ganska så mycket för att komma tillbaka upp i elitserien så laget vi mötte var i stort sätt juniorer och största delen -98 födda. Men i alla fall så blev det en vinst med 15-36 och första poängen åt oss. Känns bra. Själv är jag nöjd med mitt spel. 100% 5/5 och bra bakåt så inget att klaga över.
På söndagen åkte vi med Ståle och Alicia för att kolla på nästa veckas motstånd. Oslo studenterna vs. Oppsal 2. Matchtempot kan man inte tala så mycket om, hade förväntat mig lite snabbare spel. Annars så hade båda lagen ettpar duktiga spelare som de i stort sätt levde sig av så om vi får de i styr så tror jag inte det blir nå problem alls. Studenterna vann med 28-27. Skall i alla fall bli roligt att få spela första hemma kampen, så i väntan på det. :) Efter matchen fick vi mat hos Ståle och Sofia, sedan till Oppsal arena var BSK herrarna spelar sina hemmamatcher. De är i Elitserien och måste därför fylla kriterier för hall osv. så de får inte spela i samma hall som vi spelar i. Aja, de mötte Drammen och matchen var rätt jämn ända till sista 15 minuter. Man kan dock inte vinna en match om man gör 6 mål i andra halvlek så Drammen tog en välförtjänt vinst.
Nu är det liksom ON och det känns både bra och skönt att man äntligen får spela och möta massa olika motstånd som man inte mött tidigare. Blir inte riktit som förra året, 9 matcher mot HIFK på en säsong, blir det inte liksom lite mycke i längden :D Hoppas ni får en fin början på veckan! Hadeeee! //A
Foto: Arild Jacobsen
 
Kommentera inlägget här: