annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

Tabellen

Kategori: Allmänt

Förra veckan hade jag lite finskt besök här i Oslo. Ia och Aku tog flyget över för att hälsa på. Sååå roligt med lite vänner som tar sin tid att komma för att säga hej, det uppskattas såååååå mycket! Nästa vecka kommer Niko och om jag längtar?! Förra veckan spelade vi också mot Fredrikstad och vann med 24-19 efter 10-11 i paus. Så från det kan man väl räkna ut att vi spelade en otroligt bra andra halvlek. Själv stod jag på 0 mål i paus, fick inte riktigt något att fungera med två stolpskott som saldo. Andra halvleken lite bättre och 4 mål i protokollet. Fredristad kom dock med udda manskap då största delen var i Barcelona och man bara får flytta ner 4 A-lags spelare i taget. (inside information av Lotta). Lotta själv spelade inte mot oss vilket var lite synd, hade väntat på det men de kommer en till kamp och då hoppas jag få spela mot henne :)
 
Tillbaka till serietabellen. Har nog aldrig spelat en såhär jämn serie. Efter 7-8 kamper står sju lag inom 3 poängs skilland och de fem resterande hänger bra efter https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=329768 här ser ni tabellen just nu. Alla lag har spelat i kors. Stabek som vi vann med 20 bollar vann mot Ullern som leder serien. Före säsongstart pratade man om att Follo skulle gå egna vägar i tabellen med de har också förlorat tre kamper. Ingenting är ristat i sten. Säsongen kan sluta hur som hälst. Det som gör det ändå mera spännande är att vi aldrig vet hurdant lag vi kommer att möta fast vi spelat mot dem tidigare. Man får flytta runt spelare från andra divisioner fritt upp till 21 år och många av lagen har lag i elitserien eller division 1. Så om tränaren tycker att någon behöver extra matcher eller om det är en match som man vill vinna kan man lätt flytta ner spelare till 2 div. Så får man flytta de som är över 21 med samma princip som i finland med karanten. Ooooh det är såhär det skall se ut tycker jag. Man skall ladda 100 % till varje kamp för motståndet kan lätt kasta med 2-6 spelare i ny kamp. Så ett exempel, fast vi vann stabek i vår första match under säsongen betyder det absolut inte att vi kommer vinna lätt nästa gång vi möter dem, vi vet inte vem som spelar..
 
Nu har vi iallafall ett ledigt veckoslut med andra div. och veckan därpå möter vi Nordstrand som är "mitt lag" om man skulle spela i det laget vilket område man bor på. Så det ska väl bli spännande. :) vi hörs //A
Kommentera inlägget här: