annajosefinaa.blogg.se

Do whatever makes you happy!

3 poäng

Kategori: Allmänt

Denna helg gick då ut på kamper både på lördag och söndag. På lördag spelade vi hemmakamp klockan 19, seriöst va är de för tid en lörda kväll.. hahah. I paus stod det 9-7 åt oss och man kan väl lungt säga att antingen var försvaret bra eller kasten dåliga. Andra halvleken fick vi flera saker att lyckas och tillslut blev det en vinst med typ 12 bollar. Härligt äntligen bättre spel och poäng som vi behövde. Fanns dock massa att förbättra men 2 poäng är alltid 2 poäng. Idag åkte vi till Höland för bortakamp och deras publik kan man väl lungt säga att var något som vi skulle kunna ta modell efter både i Baekkelaget och hemma i Finland. Efter en lite trögare start stod det ändå 10-17 åt oss i paus. Andra halvleken började vi så dåligt det bara går. Vi kastade dåliga skott, vi sprang inte och vi stötte inte i försvaret vilket ledde till att slutsiffrorna blev 24-24. 7 mål i andra halvlek är långt från godkänt, men med tanke på det dåliga spelet så får vi vara nöjda med ett poäng. Man kan inte heller skylla på domare när 7 mål är det man kommer med men att straffarna går 8-1 åt dem och utvisningarna 5-0 (?) åt oss var 90 procent av dem alla kom i andra halvlek så blir det svårt att vinna, det blir svårt att lyfta sig och spela bra då allt visslas emot en. Vi kan räkna med 9 lätta mål för dem i andra halvlek 6 på straff och 4 på övertag. Men aja matchen är spelad och inget kan vi göra, börjar mera och mera tycka om det finska domarna nu än de vi haft här hahah. Trodde det skulle vara tvärtom. Nu laddar vi om för nästa vecka står det Fredrikstad på schemat och det blir inte lätt det heller, Tabellen är jämn, mycket jämn, tror vi är 5-6 lag inom sama poäng och tabellettan bara 3 poäng före. Så allt är möjligt. //A